AYDIN / EFELER - Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

OKULUMUZ MİMAR SİNAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İLE GERMENCİK'TE FAALİYET GÖSTEREN  GÜRİŞ JEOTERMAL  ENERJİ VE ELEKTRİK ÜRETİM SANTRALİ   YETKİLİLERİ ARASINDA  İŞ BAŞI PROTOKOLÜ İMZALANDI. BU KAPSAMDA 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ HAFTADA 2 GÜN FİRMADA ÇALIŞACAKLAR.TEORİK DERSLERİ  YAMANTÜRK MESLEK YÜKSEKOKULUNDA  GÖRECEKLER.

Ekm

Okulumuz ; öğrencilerimizin ilimizdeki tarihi yerleri görüp tanıması adına farkındalık yaratmak için Gelişim Rüzgarı Projesi kapsamında  İlimiz Aydın iline bağlı Karacasu İlçesinde bulunan AFRODİSİAS Antik Kenti ve Müzesine gezi düzenledi. Geziye Tarih öğretmenimiz Özge Tankut Turhan ve Yenilenebilir Enerji Alanı öğretmenimiz Demet Sekman Karabağ  ile ATP 11/E ve  ATP 12/E  sınıfı öğrencileri katıldı.

Ekm

Okulumuz mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında  12. sınıf öğrencilerimize  kariyer planlamalarını yapmalarına yardımcı olmak , motivasyonlarını artırmak , üniversite ortamını gözlemleyebilme ve meslekler hakkında öğretim üyelerinden bilgi almak amacıyla  okul müdürümüz Hüseyin AYGÜN ve öğretmenlerimiz eşliğinde   Adnan Menderes Üniversitesi'ne ve Germencik Yamantürk Meslek Yüksekokulu'na gezi düzenledi.Germencik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdinç VURAL  öğrencilerimizi okul hakkında bilgilendirdi.